Politica returnarilor

Dorim sa fii pe deplin multumita de produsele noastre,insa daca din orice motiv acest lucru nu se intampla, ai intotdeauna posibilitatea de returnare sau de schmbare a produsului.

Foloseste formularul de retur pentru a inregistra solicitarea dvs!
Schimbarea produselor:

 • in cazul in care doresti sa schimbi produsul comandat cu altul (alta lungime, culoare, tip) acest lucru se poate face trimitandu-ne produsul comandat inapoi, cu plata transportului la destinatar(la SC ROYAL HAIR SRL).Te vom anunta la primire si vom restabili cu ce produs doriti sa faceti schimbul
 • Noul produs iti va ajunge din nou la adresa in 2-3 zile lucratoare.
 • ATENTIE! Produsele returnate trebuie sa fie perfect intacte, in ambalajul original si nu trebuie sa prezinte urme de probare sau purtare , din motive de igiena si de sanatate. Produsele care nu respecta aceste conditii , vor fi returnate catre dvs. Din motive de igiena si de sanatate!
 • In cazul extensiilor de par, e foarte important a nu se desface sigiliul auriu , in caz contrar se poate lua in considerare ca produsul a fost probat sau purtat.
 • daca ai indepartat sigiliul auriu, pierzi garantia returului
 • nu incerca sa reambalezi extensiile!
 • Culoarea, lungimea , gramajul si calitatea parului pot fi observate fara a indeparta sigiliul
 • Echipa noastra va face o atenta evaluare a produsului la primire, pentru a verifica indeplinirea conditiilor de returnare
 • In cazul in care produsul nu se incadreaza in termenii si conditiile de retur, se va intocmi un proces verbal in prezenta curierului in  care se vor mentiona aspectele care nu se pliaza conditiilor de retur , iar produsul va fi returnat catre dvs, din motive de igiena si de sanatate!
 • Exceptie!in cazul in care totusi ai rupt sigiliul auriu, dar produsul nu a fost purtat/folosit/probat, sau cand ambalajul este deteriorat, se va percepe o taxa de reambalare de pana la 25% din valoarea produsului, taxa ce iti va fi facturata ulterior!

 

 • produsele se returneaza impreuna cu accesoriile primite, cu bonusurile sau cadourile oferite, si neaparat insotite de documentele de achizitie
 • nu se accepta retur produse probate , fara sigiliul auriu, purtate, tunse, vopsite, sau care prezinta alte semne de deteriorare
 • piesele clip-on , mese separate, sunt singurele care nu pot fi schimbate/returnate din motive stricte de igiena si de sanatate.
 • In cazul preurcilor din par natural sau sintetic, se pierde garantia returului, in cazul in care ai taiat plasa transparenta care margineste peruca sau daca sistemul de reglare prezinta urme de fortare

Orice retur care nu respecta conditiile noastre va fi refuzat din motive de igiena si de sanatate!
Echipa SaharaMagazine verifica exclusiv calitatea fiecarui articol, oferindu-ti astfel garantia ca articolele comandate de pe www.extensii.com sunt intr-o stare impecabila. In cazul unei exceptii, ne asumam raspunderea si iti inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand si taxele aferente transportului (tur, retur).
Legislatia romaneasca in vigoare prevede: „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
In cazul in care doresti sa returnezi unul sau mai multe produse, sau sa semnalizezi un defect sau o livrare de produs gresit, este necesar sa ne anunti in termen de maximum 3 zile de la primirea coletului, apeland unul din nr  tel : 0744929456, 0767986317

sau completand formularul de retur!
Vei lua legatura cu un Operator din SaharaMagazine, caruia ii vei comunica Articolul pe care doresti sa-l returnezi, si ce articol doresti in schimbul acestuia. Vei primi automat un email cu adresa la care trebuie sa ajunga coletul cu articolul returnat, si detalii legate de procedeul returnarii.
In maxim 15 zile de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea comenzii prin Transfer Bancar. (Pentru acest lucru avem nevoie de codul tau IBAN alcatuit din 24 de caractere). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. In cazul in care doresti restituirea sumei de bani este necesar sa ne contactezi telefonic pentru a ne comunica acest lucru!
* Cheltuielile legate de transportul retururilor cat si a comenzilor alese in schimbul acestora din afara teritoriului Romaniei vor fi suportate de catre client.
Atentie! Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea sumei se refera strict la valoarea produselor comandate, nu si la cheltuielile legate de transportul produselor.

IN cazul in care initial ai beneficiat de transport gratuit( de obicei la comenzile peste o anumita suma prestabilita de SaharaMagazine), acesta iti va fi retinut la returnarea contravalorii  produsului care a format oferta cu transportul gratuity, si binenteles facturat ulterior!

 

Pasi de urmat pentru RETURNAREA produsului:

 

 1. Completeaza Formularul de Retur din partea de jos a acestei pagini; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si a-ti trimite un produs inlocuitor sau pentru a-ti returna banii in cont
 2. Ambaleaza produsele pe care doresti sa le returnezi – produsul in ambalaj original (carton + folie transparenta, sau cutie, dupa caz) trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere deteriorari in timpul transportului
 3. In colet adauga – certificatul de garantie (unde e cazul), copia dupa factura si Formularul de retur completat (in caz ca nu l-ai completat si trimis deja spre noi).
 4. Trimite doar prin curier coletul cu produsele catre SC ROYAL HAIR SRL Bld. 1 Decembrie 1918, Bl. 22, Sc. A Sp. Com. 21, Parter, Suceava 720262. Coletele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate! De asemenea coletele cu ramburs nu vor fi ridicate!

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in termen de 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur, conform legislatiei in vigoare!

 

Cosmetice

 • cu eticheta originala;

 • cu toate accesoriile aferente;

 • fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura;

 • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi

 • sa fie sigilate

Aparate

 • cu eticheta originala;

 • cu toate accesoriile aferente;

 • cu certificatul de garantie, in original;

 • fara urme vizibile de deteriorare;

 • fara interventii neautorizate sau care nu respecta indicatiile de utilizare ce insotesc produsele;

 • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi, socuri mecanice/ electrice.


Daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.
Daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar in cazul in care sunt sigilate (in cazul produselor sigilate de catre producator, cu scopul de a proteja continutul).
Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, "se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014 „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.” Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului. 
S.C ROYAL HAIR S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur, pe baza formularului de retur, completat de catre client. In formularul de retur se completeaza datele si contul bancar al titularului. Acest formular de retur este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește: email, poștă, verbal etc. 
Rambursarea poate fi intarziata pana cand coletul retur este receptionat de catre noi sau pana la receptionarea unei confirmari de expediere a coletului catre SaharaMagazine, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.
Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala inapoi, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus. 
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate savarsite de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.