Telefon: 0757168781, 0744929456, 0767986317
Email: extensii.sahara@yahoo.com

Va prezinta:

extensii de toate tipurile, extensii par natural, extensii par sintetic, extensii permanente, extensii clip-on din par natural, extensii clip-on drepte, extensii clip-on ondulate, extensii clip-on crete, extensii de par cheratina, extensii de par microring, extensii cusute, extensii de par clip-on UNI, cozi de par, cozi naturale, cozi sintetice, mese naturale, accesorii pentru extensii

SAHARA MAGAZINE- extensii clip on

           va prezinta cea mai variata colectie de extensii de par natural clip-on, o gama larga de culori si modele si ca noutate ” extensiile double volume”

1. Extensii de par  Clip on – 10 piese                                 

-extensii clip-on, Set full head and volume, par natural 100%, remy,calitate  A+++

 • 45 cm – Set 10 mese – 290 Lei
 • 50 cm – Set 10 mese – 320 Lei
 • 55 cm – Set 10 mese – 340 Lei
 • 60 cm – Set 10 mese – 370 Lei
 • 65 cm – Set 10 mese – 400 Lei
 • 70 cm – Set 10 mese – 430 Lei
 • 80 cm – Set 10 mese – 470 Lei

 

EXTENSIILE CLIP ON SUNT DISPONIBILE IN VARIANTA EXTENSII CLIP-ON DREPTE/EXTENSII CLIP-ON ONDULATE/EXTENSII CLIP-ON CRETE

Extensii de par clip-onExtensii de par clip-onExtensii de par clip-on

2.  Extensii de par  Clip on – 12 piese

– extensii clip-on, Set full head & double volume, par natural 100%, remy, calitate  A+++

– set ce concentreaza un gramaj dublu de par , numarand 21 de clipsuri si caracterizandu-se prin cusatura dubla la prindere ( nu permite caderea firicelelor de par din extensie).

 • 45 cm – Set 12 mese – 340 Lei
 • 50 cm – Set 12 mese – 360 Lei
 • 55 cm – Set 12 mese – 380 Lei
 • 60 cm – Set 12 mese – 420 Lei
 • 65 cm – Set 12 mese – 440 Lei
 • 70 cm – Set 12 mese – 460 Lei
 • 80 cm – Set 12 mese – 500 Lei

Echipa de profesionisti ai firmei noastre va pune la dispozitie Gama SAHARA DELUXE, prezentand astfel in premiera in Romania  extensii de par clip-on din par natural virgin , adica de la un singur donator,cunoscut in intreaga lume ca intrunind calitatile supreme.Colectie rafinata si eleganta va pune la dispozitie extensii de par de inalta clasa , cu un extra volum si lungime.Ratia de par este de grad 4,firele de par fiind 95%  aceeasi lungime, deci creste cantitatea de par si scade dramatic aspectul de filare al varfurilor,acestea fiind perfect egale.In colorarea parului se folosesc vopsele naturale din plante special create pentru a nu afecta, ci  proteja firul de par, paletarul de nuante fiind cat se poate de variat.

Extensii clip on  – Gama SAHARA DELUXE- preturi/SET:

clip on SAHARA DELUXE 40 cm lungime = 450 ron

clip on SAHARA DELUXE 45 cm lungime = 490 ron

clip on SAHARA DELUXE  50 cm lungime = 520 ron

clip on SAHARA DELUXE 55 cm lungime = 550 ron

clip on SAHARA DELUXE 60 cm lungime = 590 ron

clip on SAHARA DELUXE 65 cm lungime = 620 ron

clip on SAHARA DELUXE 71 cm lungime = 670 ron

– seturile contin 10 mese duble, una cu 4 clipsuri, doua cu 3 clipsuri, patru cu 2 clipsuri si trei cu un clips, realizate impecabil , tivitura dubla, din par natural virgin, remy, perfect hidratat si sanatos,  ce va conferi un extra volum si lungime.

Catalog nuante


 

 Cel mai modern tip de extensii din lume,nou in Romania si recomandat de Geta Voinea dar si de magicienii din industria fashion – prindere sigura discreta cu clame click-clack, din par 100% natural, se pot vopsi, coafa cu ondulatorul, cu placa si folosi la nesfarsit.
         Extensiile sunt alcatuite din 10/12 benzi de par (meshe)de care sunt atasate mici clame,invizibile datorita pozitionarii in spatele meshei fiind acoperite de propriul par natural. Clipsul are o mica banda de silicon pt aderenta ce impiedica alunecarea lor. Se atașează individual, pe secțiuni ale capului, foarte ușor în câteva minute și se pot da jos oricând.
Acestea sunt singurele extensii ce nu afecteaza parul, el ramane sanatos, creste liber, nu se incurca, nu se electrieaza.
Se ataseaza individual, pe sectiuni ale capului, foarte usor in cateva minute si se pot da jos oricand.
Nu necesita ingrijiri speciale sau intretinere la salon si sunt mult mai avantajoase ca pret decat alte tipuri de extensii (nu includ manopera).
Setul complet pentru volum si lungime este alcatuit din 12 mese, totodata sunt disponibile si alte variante, suvite de diferite nuante (nuante naturale si nuante in culori tari).

Extensiile cu clip sunt o revelatie in domeniul extensiilor, fiind secretul adoptat de staruri in schimbarile de look spectaculoase si atat de variate! Acum disponibile pentru tine!
Nu mai astepta ani de zile pt un par lung, il poti avea chiar acum.
Extensiile cu clip sunt usor de aplicat,usor de purtat!

Extensiile Clip-On comercializate de noi sunt de o calitate incontestabila, 100% din firele unui set sunt par uman de calitate remy/par natural virgin. Clemele (clipsurile) sunt foarte bine atasate de cusatura (care este dubla) si sunt fabricate dintr-un metal foarte rezistent. Seturile de extensii Clip-on au o ratie mare de par, varfurile acestora fiind drepte si nu filate.

Sunt ideale pt ocazii speciale, dar si zi de zi deoarece pot fi purtate nelimitat.
Fii frumoasa si moderna cu extensiile clip-on! Sunt deosebit de aspectuase si odata ce le vei avea pur si simplu te vei indragosti de ele!

Alege din varietatea de culori, lungimi si gramaje!

-extensii clip-on, extensii de par clip-on, extensii par natural clip-on, extensii de par natural clip-on, extensii cu clips, extensii cu clipsuri, extensii de par cu clipsuri, extensii de par bucuresti,extensii clip-on bucuresti


Formular de comanda