Telefon: 0757168781, 0744929456, 0767986317
Email: extensii.sahara@yahoo.com

Va prezinta:

extensii de toate tipurile, extensii par natural, extensii par sintetic, extensii permanente, extensii clip-on din par natural, extensii clip-on drepte, extensii clip-on ondulate, extensii clip-on crete, extensii de par cheratina, extensii de par microring, extensii cusute, extensii de par clip-on UNI, cozi de par, cozi naturale, cozi sintetice, mese naturale, accesorii pentru extensii

Genele dau profunzime privirii si cu cat sunt mai lungi, cu atat creeaza o imagine mai senzuala. Nu toate femeile au fost insa inzestrate cu gene lungi si dese, asa ca folosirea genelor false poate fi de multe ori o solutie practica si de efect.

Extensii de gene           pret /bucata = 45 lei, par natural .


Genele false se pot aplica pentru o perioada de cateva saptamani sau doar pentru o zi, in functie de preferintele fiecareia dintre noi.

Exista doua tipuri de gene false: genele de tip banda si genele individuale.

Genele de tip banda se aplica mult mai usor decat cele individuale, ofera densitate si volum pe toata suprafata pleoapei si se gasesc in numeroase modele si forme. Acestea se aplica pe pleoapa mobila, cat mai aproape de baza genelor naturale si se detaseaza inainte de culcare.

Genele individuale sunt la randul lor de doua tipuri: manunchi si fire separate. Cele manunchi sunt mai usor de aplicat, dearece se ataseaza cate 5-6 fire o data.

Genele individuale separate sunt mai greu de atasat, deoarece se aplica peste fiecare geana sau intre spatiile genelor naturale, atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. Desi sunt mai greu de fixat, ele ofera un aspect natural si se pastreaza mult mai mult timp.

De preferat este ca, atunci cand vrei sa-ti pui gene false, sa apelezi la ajutorul unui specialist. Daca totusi vrei sa incerci singura, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa te demachiezi foarte bine, astfel incat suprafata de contact sa fie degresata.

Ai grija ca, atunci cand aplici adezivul, sa nu pui o cantitate prea mare, deoarece exista riscul ca aceasta substanta sa se scurga in ochi si sa provoace ulceratii sau leziuni ale corneei. Mai mult decat atat, genele se pot rupe de la folosirea excesiva de adeziv, iar aspectul final va fi unul neingrijit.

Adezivii difera in functie de cat de mult timp vrei sa porti genele. Daca nu doresti sa le utilizezi mai mult de o zi, foloseste un adeziv special pentru purtarea de scurta durata. In acest caz, se aplica mai intai machiajul si apoi genele.

In cazul in care vrei sa va aplici gene false individuale pentru o perioada mai lunga, foloseste un adeziv mai puternic, din care aplici doua picaturi pe o suprafata plana, pe care le folosesti pentru a lipi genele ambilor ochi. Trebuie sa faci aceasta procedura foarte repede, deoarece altfel adezivul se intareste.

Inainte de a aplica genele false, curbeaza-le pe cele naturale. Este indicat sa incepi prin a aplica genele de la coltul exterior spre cel interior, ajutandu-te de o penseta pentru a desprinde firele genelor false. Le inmoi capatul inferior in lipici, apoi, pentru a le aplica, inchide ochiul si fixeaza geana falsa deasupra genei naturale, cat mai aproape de baza. Dupa ce o aplici, daca nu s-a fixat cum trebuie, mai misc-o cu un betisor sau cu penseta pana se asaza in pozitia care trebuie. Daca se desprinde de tot, curata zona de adeziv si apoi repeta procedura. Cand este gata, lasa adezivul sa se usuce cam 10 minute.

Daca doresti sa folosesti mascara, acesta se poate aplica abia dupa ce adezivul s-a uscat foarte bine.

Pentru a intretine genele mai mult timp, evita sa folosesti un demachiant obisnuit si ia-ti unul special pentru gene false. Iar atunci cand vrei sa le dai jos, foloseste o solutie speciala pentru indepartat genele false.

Ai grija ca atunci cand iti alegi genele, acestea sa nu fie din par de cal, deoarece pot produce iritatii sau alte reactii adverse. Este indicat sa alegi gene din material sintetic.

Desi arata bine, ca orice lucru folosit excesiv, dauneaza. Asa ca nu este recomandat sa iti lipesti foarte des gene false, deoarece iti deteriorezi propriile gene. In plus, daca adezivul ia contact cu pielea sau cu ochiul, exista riscul aparitiei unor infectii. De asemenea, daca porti lentile nu este recomandat sa iti pui gene false, adezivul atacand suprafata lentilelor.


Formular de comanda